Bemutatkoznak a szervezők

Archívum

Első szervezői találkozó Dobogókőn

2008.10.30. 15:41 sz_kata

2009-ben hetedik évét tölti be a Születés Hete rendezvénysorozat. 2003 óta hosszú utat tettünk meg: kis szakmai rendezvényből, országos ismeretségű, elismert és népszerű rendezvénysorozattá nőtte ki magát a mozgalom.


Három fős főszervezői stábunk már a nyáron elkezdte a munkálatokat, a projekt alapjainak lefektetését. Nem titkolt szándékunk, hogy az immár lassan kiskamasz korba érő rendezvényt megújítsuk, elérhetőbbé, izgalmasabbá tegyük a várandósok, anyák, nők számára.
A programsorozat megújítása kapcsán felmerült elképzeléseket és a jövő év tematikáját egy kirándulással egybekötött szervezői találkozón vitattuk meg, lelkes regionális szervezők és két angyali kisgyermek társaságában. Kötetlen formában beszélgethettünk a jövőt érintő kérdésekről, az elmúlt év tapasztalatairól.
Friss levegőn sétálva, a Föld szívcsakrájának közelében, hamar megéhezett a kis társaság, így a baráti hangulatú, ám annál komolyabb eszmecsere a Platán étteremben folytatódott tovább.
Órákat beszélgettünk a megőrizendő és a megújulást igénylő témákról, főszervezői stábunk pedig rengeteg tanáccsal, ötlettel térhetett haza, hogy folytathassuk a Születés Hete Fesztivál 2009. a tervek szerint, minden eddiginél több nőt megmozgató rendezvény szervezését.
A Születés Hete 2009 Fesztivál projekt tehát elindult!
 

1 komment

Címkék: archívum

A bejegyzés trackback címe:

https://szervezzunkszuleteshetefesztivalt.blog.hu/api/trackback/id/tr85740720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kildikó 2008.11.01. 09:48:34

Halihó!
Szép ez a kép! Igazán jól sikerült "megkomponálni" :)
süti beállítások módosítása