Bemutatkoznak a szervezők

Archívum

Köszönjük, hogy vagytok!

2009.02.04. 13:38 Születés Hete Fesztivál 2009

Kedves Mindenki, aki eddig írt, reagált, velünk érzett!

Nem igazán tudom szavakba önteni, mit jelentett az elmúlt napokban az az együttérzés és szeretet, bátorítás, ami felőletek érkezett. Mióta hírül adtuk, mi történt a Portállal, több, mint 300 levél, e-mail, és egyéb megkeresés érkezett tőletek. Lassacskán folydogálnak vissza a cikkeink, s akiknek nincs otthon lementve anyag a Születés Hetéről, azok is számtalan formában felajánlották a segítségüket. Kaptunk jó ötleteket a Google-ről való mentés lehetőségeire, rendszergazda-kispapa tárhelyet ajánlott fel, és volt, aki még anyagi segítséget sem sajnálna, ha a mentésnek pénzügyi hátráltató tényezői lennének...

Szívből köszönjük! Igyekszem mindenkinek személyesen válaszolni, ha csupán pár szóban sikerül, annak egyedül az az oka, hogy - hála Istennek - ilyen sokan vagytok, akiket személyesen is érdekel, hogyan boldogulunk.

Továbbra is nagyon várjuk a cikkeket! Kérnék viszont valami fontosat:

Kérlek, ne küldjétek vissza a régi hírleveleket!

Sokan megtették annak reményében, hogy azokon keresztül elérhetőek a korábban megjelent cikkek. Ám sajnos, a hírlevéllinkeket nem tudjuk újrahasznosítani, mivel a cikkek tartalmát őrző szerverrész hibásodott meg, így hiába van meg a főcím és a lead a hírlevélben, a link, ahová mutatna, sajnos kiürült.

Ennek ellenére mindenkinek köszönöm, aki eddig gondolt ránk, és elküldte akár a mentett cikkeit, akár a hírleveleket! Jólesik, hogy ennyien összefognak a segítségünkre. Már csak ezért is megpróbáljuk mielőbb rendezni a sorainkat, és újraindulni!

Köszönettel és igaz hálával

Szabó Zsuzsi
a Születés Hete Portál
helyettes szerkesztője
30/511-20-66

Szólj hozzá!

Címkék: archívum

A bejegyzés trackback címe:

https://szervezzunkszuleteshetefesztivalt.blog.hu/api/trackback/id/tr84922258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása