Bemutatkoznak a szervezők

Archívum

Pótstart-találkozó február 27-én

2009.02.13. 11:41 Születés Hete Fesztivál 2009

Nem tudjuk abbahagyni. Mert nem engeditek. Január 30-án húszan, február 6-án harmincan vettetek részt - "régi" és újonnan csatlakozó Születés Hete szervezők - a szervezői közösség találkozóján, amely az új évben új feltételekkel, de régi lendülettel induló építkezésben részt venni kívánók START találkozója volt. S addig jöttek a telefonhívások, az e-mailek, a személyes megkeresések, míg végül nem tudtunk, mert nem lehetett ellenállni tovább: rendben, legyen hát, legyen még egy, egy utolsó, egy legutolsó

pótstart-találkozó

február 27-én, február utolsó péntekjén 10-től 16 óráig Budapesten...


Hogy pontosan hol, az a létszámtól függ, a létszám pedig attól, hogy most regisztrálsz, vagy most?

Íme a link, amellyel egyetlen szempillantás alatt a regisztrációs felületre repítheted magadat, magadat követően pedig azokat a társaidat, akikkel szeretnél csapatot építeni:

http://spreadsheets.google.com/viewform?key=pBscFzPFNtWZ_cohfUgmYHA

Gondolj a régióra. Gondolj arra, hogy együtt könnyebb... Ja, és ha a teljes felhívást szeretnéd elküldeni nekik, hogy tudják egy kicsit jobban, miről van szó, azt itt találod, találják:

http://docs.google.com/Doc?id=dhn28v3t_42hnbdgpdj

Kérlek, terjeszd, küldd tovább a  felhívást most, mert február 27-én tényleg vége, nincs tovább, aki hunyt, aki nem megyünk, az ajtók záródnak, a Születés Hete Fesztivál 2009 követezik...

 

Szólj hozzá!

Címkék: archívum

A bejegyzés trackback címe:

https://szervezzunkszuleteshetefesztivalt.blog.hu/api/trackback/id/tr11940745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása